Praktisk Info

Farums største slaraffenland

Vi er Farums største slik butik, med over 400 bland-selv slik varianter og stort udvalg af forskelligt børneslik, chokolade plader, chips mm. Vi går utrolig meget op i hele tiden have friske forsyninger, så netop din oplevelse med slikket fra Godteposer er fremragende.

Bland-selv slik

Når vi blander en pose slik til dig, hjælper dine kommentar os rigtig meget. Skriv om du er til lakrids, vingummi, chokolade mm. Eller noter om der noget du helst vil være fri for.

Vi vil altid forsøge at blande din pose med vores top sælgende varianter, samt så stor variation af forskellige slik varianter.

Hvis vi er i tvivl, vil vi forsøge at ringe dig op for at sikre at vi netop kommer det i posen du kan lide.

Allergener

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge det slik som du kan tåle at spise. Vi har dog endnu ikke mulighed for at 100% fravælge bestemte ingredienser, når vi blander slikket for dig. Skriv dog alligevel i kommentar feltet, hvis der er en bestemt ingrediens du helst vil være fri for, så gør vi vores bedste for at undgå det.

Dog fremgår allergenerne tydeligt ved alle andre produkter som kan købes fra vores hjemmeside.

Gelatine fri og vegansk slik

Mange af vores kunder ønsker gelatine fri slik. Derfor har vi i butikken markeret alle vores gelatine fri slik varianter, så du kan nyde guffen uden bekymringer.

Vi arbejder stadig på at få markeret vores veganske slik, så derfor er det desværre ikke muligt at hjælpe vores veganske kunder foreløbigt.

Pakkeshop

Ud over at være den største slaraffenland i Farum er vi sikkert også Farums største pakkeshop. Vi modtager pakker fra GLS, Bring, Postnord og DAO. Det er også muligt at indlevere pakker fra de forskellige pakkeshops.

Henter du din pakke hos os, så husk at få et bonuskort, som efter 10 afhentede pakker giver mulighed for at få hele 10% rabat på dit næste køb.
Rabatten fra Bonuskort kan ikke kombineres med flere bonuskort og kan heller ikke bruges ved online køb.